Ahlak Notu

AHLAK NOTU: Tanıttığım filmlerin ahlaki yönü hakkında size fikir vermek için filmlere 10 üzerinden bir ahlak notu verdim. Örneğin hiç müstehcen sahne yoksa ahlak notu 10 olmalıdır. Birkaç müstehcen sahneden dolayı filmin notu 7'ye kadar düşebilir. Daha kötü filmleri sitemde tanıtmıyorum.
Kullanılan işaretler: +7 ahlak notunun yedi puan veya üzeri olmasını ifade eder.
+8 sekiz veya üzeri, +9 dokuz veya üzeri, ? emin değilim, ** veya *** tavsiye ediyorum, +++ tavsiye ederim, ++ müstehcenlik yok, ++- çok az müstehcenlik var, +- sınırda

15 Ocak 2012 Pazar

Kungfu Panda 2 Ahlak Notu: 10



Kung fu Panda filminin devamıdır. İlk filmdeki başarısını sürdürdüğünü söyleyebiliriz. Bu film komik bir animasyon filminin ötesine geçiyor. İçeriğinde başarılı bir hikaye, dram ve felsefe var. 
Konusu:
 Korkusuz beşli ve Po durdurulamaz gizli bir silah ile Çin'i ve kung fu'yu yok etmeye çalışan kötü bir adamla savaşıyor.İlk filmdeki kahramanımız Po yine baş rolde karşımıza çıkıyor.Korkusuz beşli bu silahı durdurmak üzere Çin'e doğru yolculuğa çıkarlar. Tabikide bunu geçmişinde aramalıdır ve esrarengingiz güçlerini ancak bu şekilde ortaya çıkaracaktır.Ve ailesini bulup bütün Çin hanedanını kutaracaktır...
Film başarılı bir komedi ve aynı zamanda mesajlar yüklü. "Kişinin iç huzurunu bulması" temasını işliyor. Bu yolda çekilen çile ve ızdırabın kişiyi olgunlaştırması gösterilmeye çalışılmış. ailece izlenecek çok hoş bir film.
Filmin Fragmanı:














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.